מגדל חברה לביטוח בע"מ נ' עירית טבריה
|
ק"ג בית דין אזורי לעבודה נצרת |
7416-11-10
18.9.2011 |
|
בפני : מוסטפא קאסם |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מגדל חברה לביטוח בע"מ ע"י ב"כ עו"ד איריס גולדשטיין |
: עירית טבריה ע"י ב"כ עו"ד שמעון בלסן |
| החלטה | |
החלטה
1.ביום 14.7.11 התקיים דיון מוקדם במעמד ב"כ הצדדים שבמהלכו ניתנה ההחלטה שלהלן:
"1.לאור העובדה כי המחלוקת בין הצדדים הינה, לכאורה, מחלוקת חשבונאית בלבד וכדי לקדם ולייעל את הדיון ובשים לב לרצון הצדדים לקיים ישיבה משותפת עם הגורמים המוסמכים והאמונים על מלאכת החישוב, הצדדים מתבקשים לקבוע פגישה משותפת במהלך החודשים יולי ואוגוסט ולנסות לצמצם את הפערים שביניהם.
2.ככל שהצדדים לא יצליחו להגיע להסכמה על הנתבעת להגיש דוח מפורט מטעמה המתייחס לדוח שצירפה התובעת לכתב התביעה והנושא כותרת "דוח מפורט לפי זמן פירעון".
מדובר בדוח הכולל: החוב במערכת, החודש שבפיגור, שם המבוטח ומספר המפעל.
את הדוח יש להגיש לתיק בית הדין לא יאוחר מיום 1.9.11 עם עותק לתובעת.
3.אני קובע דיון מוקדם נוסף שיתקיים ביום 18.9.11 בשעה 09:30.
לדיון יתייצב גזבר הנתבעת או כל גורם מוסמך אחר הבקיא בעניינים החשבונאים המתעוררים בתיק זה. כמו גם, נציג מוסמך מטעם התובעת".
2.חרף האמור בהחלטה הנ"ל לא נקבעה פגישה ולא הוגש תחשיב מטעם הנתבעת.
3.ביום 12.9.11 הגישה ב"כ התובעת בקשה לביטול הדיון שנקבע להיום וכן להורות על הגשת תצהירי עדות ראשית בתיק, נוכח העובדה שהנתבעת לא מילאה אחר החלטת בית הדין. ב"כ התובעת מחתה על התנהלותה של הנתבעת בתיק זה מאז פתיחתו בבית הדין.
בעקבות הגשת בקשה זו ניתנה באותו היום החלטה בה נתבקשה הנתבעת שוב להגיש את התחשיב מטעמה לא יאוחר מיום 14.9.11 בשעה 14:00.
כמו כן, נתבקשה הנתבעת להבהיר עד המועד הנ"ל אם התקיימה הפגישה. באותה החלטה צוין כי הדיון הקבוע להיום יתקיים כמתוכנן ואף צוין מפורשות, ולמען הסר ספק, כי היה ויתברר שהדיון המוקדם היתקיים לשווא תהא התובעת רשאית לעמוד על מלוא זכיותיה על כל הכרוך בכך.
עותק מהחלטה זו נשלח לב"כ הנתבעת.
4.ביום 14.9.11 הגישה התובעת בקשה הן לביטול הדיון המוקדם והן לפטור את נציגיה מהתייצבות לדיון וזאת לאור העובדה שלא הוגש תחשיב מטעמה של הנתבעת וכי נוכחותם של נציגי התובעת תהיה לריק לאור העובדה כי הנתבעת לא מילאה אחר החלטת בית הדין.
כדי לחסוך בהוצאות התובעת, בית הדין שיחרר את נציגיה מהתייצבות לדיון. יחד עם זאת, ב"כ התובעת נתבקשה להתייצב לדיון.
5.לדיון שהתקיים היום הופיעו ב"כ התובעת וב"כ הנתבעת יחד עם גזבר המועצה.
כבר בפתח הדיון הודיע ב"כ הנתבעת כי לא התקיימה פגישה כלשהי.
באשר לתחשיב, הודיע ב"כ הנתבעת כי בדיון מיום 14.7.11 סבר לתומו שמלאכת הכנת התחשיב תהייה קלה.
ב"כ הנתבעת הוסיף כי גזבר העיריה הוציא דו"ח מטעמו המראה כי הנתבעת אינה חבה לתובעת דבר.
גזבר הנתבעת אשר התייצב לדיון של היום ביקש כי אנשי התובעת יציגו את רשימות העמיתים אשר הועברו על ידי העירייה לתובעת ורק לאחר מכן הם יתייחסו לדו"ח.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|